Δελτία Τύπου, Νέα - Ανακοινώσεις|

Αγαπητοί μαθητές , το ταξίδι των ονείρων σας ξεκίνησε.

Με όπλα την γνώση και την επιμονή καλείστε να πετύχετε τους στόχους σας. Είναι μεγάλη επιτυχία να βλέπεις τα όνειρά σου να γίνονται πραγματικότητα και να προχωράς με προσήλωση και αφοσίωση προς την κατάκτηση των στόχων σου.

Ένα όμορφο ταξίδι για το οποίο –όλα τα προηγούμενα χρονιά –  με υπομονή, μεθοδικότητα  και επιμονή, θυσιάσατε αμέτρητες ώρες αφοσίωσης στην μελέτη . Το ταξίδι μπορεί να είναι δύσκολο αλλά οι ανταμοιβές είναι ανεκτίμητες.

Θέλω να έχετε, βαθιά χαραγμένο στην μνήμη σας ότι όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των εξετάσεων  δεν έχει σημασία, είσαστε ήδη νικητές γιατί φτάσατε ως εδώ ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο. Με πάθος και πίστη στον εαυτό σας συνεχίστε το κυνήγι των ονείρων σας και μην παραδίδεστε ποτέ. Άλλωστε η ζωή ανταμείβει τους τολμηρούς και την επιμονή.

Θα ήταν παράλειψη μου εάν δεν απέδιδα την τιμή που αξίζει στους στυλοβάτες όλων των προσπαθειών. Αγαπητοί γονείς, δεχθείτε τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια για τον καθημερινό σκληρό αγώνα που κάνετε και προετοιμάσατε τους μαθητές μας, τα παιδιά μας ώστε είναι έτοιμα να ανοίξουν τα φτερά τους και να πετάξουν  ψηλά, στην κατάκτηση των στόχων τους.

Αγαπητοί μαθητές , με αυτοπεποίθηση και σύμμαχο την ψυχραιμία και τις γνώσεις σας, κατακτήστε τους στόχους σας!

Το ΑΞΙΖΕΤΕ !

Εμείς, ως γονείς και ως Δήμος Στυλίδας είμαστε και θα παραμείνουμε δίπλα σας,  για να στηρίξουμε, να εμπνεύσουμε και να θαυμάσουμε κάθε προσπάθειά σας .

Καλή επιτυχία !

Comments are closed.

Close Search Window