Δελτία Τύπου, Νέα - Ανακοινώσεις|



Το 4th Stylida City Race, με την τιμητική παρουσία της Ολυμπιονίκη  Νίκης Μπακογιάννη, ξεκινά  το Σάββατο 6 Ιουλίου, στις 18:00 στο κέντρο της
πόλης της Στυλίδας.

Δηλώνουμε συμμέτοχη και λαμβάνουμε όλοι μέρος στην διοργάνωση που έγινε θεσμός για τον Δήμο μας. Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Γυμναστικό Σύλλογο Στυλίδας «ΤΑ ΦΑΛΑΡΑ» &  τον Δήμο Στυλίδας και είναι ανοιχτός για όλους τους λάτρεις του τρεξίματος.

Η συμμετοχή στο 4Ο Stylida City Race είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους αθλητές
μας  να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και για όλους εμάς, να απολαύσουμε μια
μοναδική
εμπειρία
σε μια από τις πιο αποτελεσματικές μορφές άσκησης για την υγεία μας στους δρόμους του Δήμου μας. Με τρείς αγώνες, των 10.000 μέτρων, των 3.000 μέτρων αλλά και με τον Παιδικό – Α.Μ.Ε.Α.  των 500 μέτρων και με σημαντικά έπαθλα για τους πρώτους 3 νικητές από τις κατηγορίες των 10.000 & 3.000 μέτρων, σας καλούμε & προσκαλούμε, να ξεκινήσουμε όλοι μαζί, από την κεντρική πλατεία της Στυλίδας και να αποδείξουμε στους εαυτούς μας ότι η ευζωία και η ευεξία χρειάζονται μόνο θέληση για άθληση.Σας καλούμε να συμμετάσχετε σε έναν αξέχαστο αγώνα δρόμου και να απολαύσετε την ομορφιά της φυσικής δραστηριότητας στον φιλόξενο Δήμο μας. Σας περιμένουμε στην όμορφη πόλη μας!

Δηλώνουμε συμμετοχή ΕΔΩ https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=2fedd8cd944d818031aa1ef69599f21a&l=GR&g=0



Comments are closed.

Close Search Window