Προκηρύξεις - Διαγωνισμοί|

Ο Δήμαρχος Στυλίδας προκηρύσσει Ανοικτό Ηλεκτρονικό διαγωνισμό κάτω των ορίων μέσω του συστήματος ΕΣΗΔΗΣ για την παροχή υπηρεσίας με τίτλο «Δευτεροβάθμιος προσεισμικός έλεγχος κρίσιμων υποδομών Δήμου Στυλίδας» Υποέργο 3 της Πράξης «Δράσεις για υποδομές που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας (προσεισμικός έλεγχος) στο Δήμο Στυλίδας στο Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ», Άξονας «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών».

Εκτιμώμενη αξία: 49.754,76€ προ Φ.Π.Α. (24%).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών 09/09/2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00.

Η διαδικασία θα διενεργηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού ΣυστήματοςΗλεκτρονικών ΔημοσίωνΣυμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.), η οποία είναι προσβάσιμη µέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος, την 12/09/2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00π.μ. (Ημερομηνία και ώρα Αποσφράγισης).             

Για περισσότερες πληροφορίες ως προς τα δικαιολογητικά συμμετοχής και τη γνωστοποίηση της διακήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται όπως αναφέρεται παραπάνω στην ηλεκτρονική πλατφόρμα www.promitheus.gov.gr, του ΕΣΗΔΗΣ μέχρι δέκα (10) ημέρες πριν από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών.

Comments are closed.

Close Search Window