Χωρίς κατηγορία|

Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι στα πλαίσια των προγραμματισμένων εργασιών για την κατασκευή της Κεντρικής Πλατείας Στυλίδας, θα ληφθούν μέτρα  προσωρινής κυκλοφοριακής ρύθμισης, τα οποία ξεκινούν από σήμερα και με ισχύ για τέσσερις  (4) μήνες, ( διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων επί τμήματος της οδού Φαλάρων στη Στυλίδα, από τη διασταύρωση με την οδό Βενιζέλου έως τη διασταύρωση με την οδό Αγαθοκλέους) .

Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι στα πλαίσια των προγραμματισμένων εργασιών για την κατασκευή της Κεντρικής Πλατείας Στυλίδας, θα ληφθούν μετρά  προσωρινής κυκλοφοριακής ρύθμισης από σήμερα 19 Αυγούστου και με ισχύ για τέσσερις  (4) μήνες., με τη διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων επί τμήματος της οδού Φαλάρων στη Στυλίδα, από τη διασταύρωση με την οδό Βενιζέλου έως τη διασταύρωση με την οδό Αγαθοκλέους .

Οι Προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας για την κατασκευή της Κεντρικής Πλατείας Στυλίδας είναι απαραίτητες για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχονται στους πολίτες.

Η κυκλοφορία θα εκτραπεί σε εναλλακτικές οδούς, και θα υπάρξουν σχετικές πινακίδες σήμανσης για καθοδήγηση των οδηγών προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πολιτών και των εργαζομένων. Οι οδηγοί καλούνται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας και τις σχετικές σημάνσεις που έχουν  τοποθετηθεί.

Ζητούμε τη στήριξη και την κατανόηση όλων για την αναγκαία αυτή παρέμβαση. Οι εργασίες έχουν ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην περιοχή μας και την ασφάλεια των διερχόμενων. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο.

Σας ευχαριστούμε για την προσοχή και τη συνεργασία σας.

Με εκτίμηση,

Comments are closed.

Close Search Window