Βρίσκεστε εδώ

2o STYLIDA CITY RACE

Κυρ, 10/07/2022 - 11:45

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο 2ος Αγώνας STYLIDA CITY RACE παρά τις ασταθείς καιρικές συνθήκες. Εκατοντάδες παιδιά και ενήλικες έτρεξαν στις τρεις διαδρομές των 10χλμ, των 3χλμ και την παιδική διαδρομή και διαδρομή ΑΜΕΑ των 500μ., συμμετέχοντας σε μία γιορτή του αθλητισμού γεμάτη χαμόγελα, καλή διάθεση και πολλές χαρούμενες στιγμές.

Πλήθος δρομέων κάθε ηλικίας συγκεντρώθηκαν από πολύ νωρίς στην Κεντρική Πλατεία Στυλίδας δίνοντας μοναδική ζωντάνια στην πόλη. Οι συμμετοχές ήταν πέρα από κάθε προσδοκία, αφού σχεδόν 400 άτομα έδωσαν το παρόν και δίνοντας τον παλμό τους, συνέβαλαν στο να γίνει μια πραγματική γιορτή για την πόλη της Στυλίδας.

Η μεγάλη συμμετοχή, το κλίμα ενθουσιασμού, η απήχηση στον κόσμο του ερασιτεχνικού αθλητισμού, αλλά και οι πολύ όμορφες διαδρομές καθιστούν τη διοργάνωση ίσως το γεγονός της χρονιάς για την ευρύτερη περιοχή.

Η Δήμαρχος Στυλίδας κα Βιργινία Στεργίου δήλωσε τα εξής:

«Μετά από δύο χρόνια παύσης, με πολύ μεγάλη επιτυχία διοργανώσαμε σε συνεργασία με τον Γ.Σ. «Τα Φάλαρα» το 2ο STYLIDA CITY RACE, μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού. Με πολύ χαρά, επίσης, ακούσαμε τα σχόλια όλων όσων συμμετείχαν, οι οποίοι ήταν ενθουσιασμένοι με την άρτια διοργάνωση και δεσμευόμαστε πως ο Αγώνας θα αποτελέσει ετήσιο αθλητικό θεσμό  και θα καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία αθλητικά και κοινωνικά ορόσημα όχι μόνο σε επίπεδο Δήμου αλλά και Περιφέρειας.

Πιστοί στην προσήλωση μας για την προαγωγή του αθλητισμού ως σύγχρονου τρόπου ζωής, μας δίνει μεγάλη χαρά να είμαστε σε θέση να διοργανώνουμε ένα τόσο επιτυχημένο αθλητικό γεγονός.

Θα ήθελα να συγχαρώ θερμά όλους τους συμμετέχοντες, τους επισκέπτες, τους εθελοντές αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν για την πραγματοποίηση της σημαντικής αυτής δράσης και βοήθησαν στην επιτυχία του αγώνα.

 

 

Η διοργάνωση κρίθηκε και χαρακτηρίστηκε από όλους τους συμμετέχοντες ως υψηλού επιπέδου και τα εγκωμιαστικά σχόλια που έκαναν για όλη τη διοργάνωση μας κάνουν να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τις επόμενες χρονιές έχοντας ως στόχο την ανάδειξη του Δήμου Στυλίδας ως σημείου αναφοράς για τέτοιου είδους διοργανώσεις μέσα από τις οποίες αναδεικνύονται τα ιδεώδη του αθλητισμού, η αξία του εθελοντισμού και της συμμετοχής».

                                                                                    Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

                                                                                             Δήμου Στυλίδας

Φωτογραφίες

randomness