Βρίσκεστε εδώ

Basketball Camps by NIKOS OIKONOMOU - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τετ, 09/06/2021 - 14:15

Αγαπητοί και αγαπητές καλησπέρα σας,

Επισυνάπτεται ενημερωτικό υλικό για την καινούρια δράση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας "basketball camps by NIKOS OIKONOMOU" που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-16 ετών.

Για τη διευκόλυνση της ενημέρωσης των παιδιών και των γονέων τους, θα σας παρακαλούσαμε, εφόσον είναι εφικτό, να κοινοποιήσετε το σχετικό επισυναπτόμενο ενημερωτικό στις σελίδες facebook και στα social media που διαχειρίζεστε, εφόσον και εσείς πιστεύετε στον δημιουργικό ρόλο αυτής της δράσης.

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων, μέσω και του Περιφερειάρχη μας, κου Φάνη Σπανού, για οποιαδήποτε μορφή προώθησης και κοινοποίησης της δράσης.

 

 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διοργανώνει επτά (7) Basketball Camps σε ισάριθμες πόλεις της Στερεάς Ελλάδας, από τις 28 Ιουνίου ως τις 7 Αυγούστου, με “συμπαίκτη” τον διεθνή μπασκετμπολίστα και έμπειρο προπονητή ακαδημιών Νίκο Οικονόμου, o οποίος θα διδάξει στα παιδιά βασικές τεχνικές του basket. Στόχος της αθλητικής διοργάνωσης είναι η αναζωογόνηση του αθλητισμού, ενάντια στην πολύμηνη καραντίνα και στους περιορισμούς λόγω Covid - 19, οι οποίοι στέρησαν από τα παιδιά την άθληση, την κοινωνικοποίηση και την ανάπτυξη τους.

 

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σε επτά διαφορετικά γήπεδα, τα οποία παραχωρούν οι συνεργαζόμενοι Δήμοι, στις ακόλουθες περιοχές και ημερομηνίες:

 

Καρπενήσι (28 Ιουνίου - 3 Ιουλίου)

 

Λαμία (5 Ιουλίου - 10 Ιουλίου)

 

Άμφισσα (12 Ιουλίου - 17 Ιουλίου)

 

Λιβαδειά (19 Ιουλίου - 24 Ιουλίου)

 

Σχηματάρι & Θήβα (26 Ιουλίου - 31 Ιουλίου)

 

Χαλκίδα (2 Αυγούστου - 7 Αυγούστου)

 


 

Ώρες διεξαγωγής:

 
  • 9:30 - 13:30 (πρωϊνό γκρουπ)

  • 17:00 - 21:00 (απογευματινό γκρουπ)

 

Η συμμετοχή των παιδιών ηλικίας 6-16 ετών θα είναι δωρεάν και κάθε παιδί θα πάρει ως δώρο αναμνηστικό μπλουζάκι, δίπλωμα συμμετοχής και μετάλλιο. Κατά την διάρκεια του Basketball Camp θα μοιράζεται στα παιδιά κολατσιό, χυμός και νερό. Δηλώσεις συμμετοχής στο site της Περιφέρειας (κατηγορία «πρωτοβουλίες»):  https://pste.gov.gr/basket-stin-perifereia/

 

 

 

Κωνσταντίνος Γαλάνης
Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Αθλητισμού Στερεάς Ελλάδας

Λ. Χαϊνά 93, Χαλκίδα, Τ.Κ. 341 32
Τηλ. : 2221353793, - 493
e-mail : kgalanis@pste.gov.gr
4 συνημμένα
 
 

Σχετικά Αρχεία