Βρίσκεστε εδώ

Bravo Schools 2021 - Συγχαρητήρια για τη διάκριση σας!

Δευ, 14/06/2021 - 13:30

4ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 

17 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΟΗΕ

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΑΣ!

 

 

Αγαπητή κυρία Παπαντωνίου,

 

Με το μήνυμα αυτό θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για τη διάκριση του σχολείου σας, λόγω της μεγάλης ενεργοποίησης & συμμετοχής της τοπικής κοινωνίας  που πέτυχε, κατά την διαδικασία της ανοικτής ψηφοφορίας κοινού στο πλαίσιο του θεσμού Bravo Schools 2021, τον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό κατά τον οποίο οι Ενεργοί Πολίτες του αύριο αναδεικνύουν τις προτάσεις τους για τη Δημιουργία ενός Καλύτερου Κόσμου.

 

Με τη διάκρισή σας αυτή εντάσσεστε στο Δίκτυο Σχολείων Πρεσβευτών των 17 Παγκόσμιων Στόχων In Action SDGs Schools Club και σας προτρέπουμε εσείς και οι μαθητές σας να συνεχίσετε να γίνεστε πολλαπλασιαστές των μηνυμάτων της Βιώσιμης Ανάπτυξης στην τοπική και ευρύτερη σας κοινωνία.

 

Σας επισυνάπτουμε το αρχείο της διάκρισής και σας προτείνουμε να ανακοινώσετε τη διάκρισή σας στα τοπικά μέσα και στα κοινωνικά δίκτυα, αξιοποιώντας ενδεικτικά το παρακάτω μήνυμα:

 

Το σχολείο μας, το ……….,  διακρίθηκε στο #BravoSchools 2021 με τη συμμετοχή …… στον Παγκόσμιο Στόχο ….. Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς και μαθητές για την προσπάθειά τους! Δεσμευόμαστε όλοι μαζί να είμαστε Πρεσβευτές των 17 Στόχων για τη Δημιουργία ενός Καλύτερου Κόσμου!

 

@qualitynetfoundation

 

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!

 

Με εκτίμηση,

 

 Το Εκπαιδευτικό Τμήμα 

Φωτογραφίες

Σχετικά Αρχεία

ΣυνημμένοΜέγεθος
PDF icon nipiagogeio_karavomyloy.pdf313.24 KB