Βρίσκεστε εδώ

Δελτίο τύπου - Επίσκεψη και συνδρομή Δημάρχου Στυλίδας στον δοκιμαζόμενο Παλαμά Καρδίτσας

Κυρ, 10/09/2023 - 19:30

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Στον Παλαμά Καρδίτσας που δοκιμάζεται σκληρά μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας "Daniel", βρέθηκε σήμερα, Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, η Δήμαρχος Στυλίδας κα Βιργινία Στεργίου μαζί με τον Αντιδήμαρχο Στυλίδας κ. Παναγιώτη Γιαλικάρη.

Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμαρχο Παλαμά κ. Γιώργο Σακελλαρίου, ο οποίος περιέγραψε τη δραματική κατάσταση που βιώνουν οι πολίτες βλέποντας τα σπίτια και τις περιουσίες τους να έχουν χαθεί στη λάσπη και τονίζοντας τις τεράστιες ελλείψεις σε τροφή και νερό, αποφασίστηκε η άμεση παράδοση ενός φορτίου με τρόφιμα και εμφιαλωμένο νερό.

Η Δήμαρχος Στυλίδας δήλωσε: «Η κατάσταση που αντικρίσαμε μας συγκλόνισε, με την περιοχή να θυμίζει βούρκο και με ανθρώπους να έχουν μείνει κυριολεκτικά στο δρόμο, χάνοντας θυσίες και κόπους χρόνων.

Θα ήθελα να εκφράσω και δημόσια την αμέριστη συμπαράσταση σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής στους πληγέντες του Δήμου Παλαμά και να καλέσω ξανά τους δημότες μας να συνδράμουν, όπως μπορεί ο καθένας, στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, ώστε να γίνουμε όλοι ένας κρίκος στην αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας αυτούς».

Φωτογραφίες

randomness