Βρίσκεστε εδώ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Τετ, 27/07/2022 - 11:30

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ 

Σε εξέλιξη βρίσκεται από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Στυλίδας ο καθαρισμός και η απολύμανση των κάδων αποκομιδής απορριμμάτων. Ήδη έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία στις Κοινότητες Νεράιδας, Ανύδρου και στο κέντρο της Στυλίδας.

Οι εργασίες αυτές θα συνεχιστούν όλο το επόμενο διάστημα μέχρι να καθαριστούν όλοι οι κάδοι απορριμμάτων που αναπτύσσονται μέσα στα όρια του δήμου μας Η Δημοτική Αρχή, κάνει τη δική της προσπάθεια για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και με όλα τα μέσα που διαθέτει, προσπαθεί να βελτιώσει τις υπηρεσίες καθαριότητας και μαζί την εικόνα του δήμου.

Προσπαθούμε με το περιορισμένο ανθρώπινο δυναμικό του δήμου και όλα τα μέσα που διαθέτουμε να ικανοποιήσουμε πιο άμεσα και πιο αποτελεσματικά το δίκαιο αίτημα των δημοτών μας για έναν δήμο καθαρό με διασφαλισμένη την υγιεινή όλων των κοινόχρηστων χώρων και ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό καθαριότητας του δήμου για τη σημαντική προσπάθεια που καταβάλει σε αυτή την κατεύθυνση.

Είναι επιτακτική ανάγκη, ωστόσο, να υπάρχει ευαισθητοποίηση και βοήθεια και από εμάς τους ίδιους και ιδιαίτερα τους μήνες του καλοκαιριού μέσω της τήρησης των βασικών κανόνων καθαριότητας και της σωστής χρήσης των κάδων.

Με καλή συνεργασία δήμου και πολιτών επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όλοι μαζί εργαζόμαστε για έναν καθαρό δήμο!

Φωτογραφίες