Βρίσκεστε εδώ

Πάγια θέση της Δημοτικής Αρχής είναι η διαφάνεια

Δευ, 19/09/2022 - 09:45

Έκδηλη και σε μεγάλο βαθμό η ανησυχία του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης μετά την ανακοίνωση δημοπράτησης των έργων, ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ, από εμένα, ως επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής, στο τέλος του πρόσφατου δημοτικού συμβουλίου. Είναι λυπηρό που μετά από τρία χρόνια ως δημοτικός σύμβουλος, δεν γνωρίζει ότι τον τελευταίο λόγο της συνεδρίασης τον έχει η Δήμαρχος και τη λήξη της κηρύττει ο Πρόεδρος.

Όσον αφορά στο θέμα των μελετών, για λόγους εντυπώσεων και μόνο απευθύνθηκε στον εισαγγελέα διότι είναι σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους γνωστό ότι οι μελέτες είναι στη διάθεση κάθε δημοτικού συμβούλου κατόπιν συνεννόησης με τον προϊστάμενο του αντιστοίχου τμήματος προκειμένου να ενημερωθεί.

Επιπλέον, υπογραμμίζεται ότι, επειδή ο Δήμος Στυλίδας για πρώτη φορά συμμετέχει σε διεθνείς διαγωνισμούς, απόρροια των χρηματοδοτήσεων που έχουμε πετύχει, είναι απαραίτητη η υποστήριξη από ομάδα ειδικών με εμπειρία κατόπιν έγγραφης εισήγησης των αντιστοίχων Τμημάτων και τη θεώρηση της αντίστοιχης μελέτης. Αν η αντιπολίτευση νομίζει ότι υπάρχει κάτι μεμπτό το δρόμο προς τον εισαγγελέα τον γνωρίζει πολύ καλά.

Τέλος, η προσπάθεια του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης για τη δημιουργία αντιπαράθεσης μεταξύ των Κοινοτήτων Αυλακίου, Σπαρτιάς και Αχινού, της Δημοτικής Αρχής και του κ. Υπουργού, έχει πέσει στο κενό, διότι γνωρίζουν άπαντες ότι υπάρχει αγαστή συνεργασία όλων των εμπλεκομένων αφού είναι όλα δρομολογημένα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και έχουν αρχίσει να  πραγματοποιούνται όλα όσα έχουν ζητήσει οι Κοινότητες.

Πάγια θέση της Δημοτικής Αρχής είναι η διαφάνεια!

Πατείστε ΕΔΩ να δείτε το βίντεο