Βρίσκεστε εδώ

Οικονομική Επιτροπή - 29η Πρόσκληση - 24/11/2017

Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 24 Νοέμβριος, 2017 - 12:00
Αριθμός Πρακτικού: 
29
Είδος Επιτροπής: 

Θέμα 1ο: Διάθεση πιστώσεων

Θέμα 2ο: Ανάθεση - Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης και όρων της σύμβασης του έργου ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ-ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΎΔΡΕΥΣΗΣ Τ.Κ. ΑΧΙΝΟΥ.

Θέμα 3ο: Έγκριση  μίσθωσης χωρίς  διαγωνισμό  ιδιωτικών  μηχανημάτων,  για  την εκτέλεση  εργασιών εκτάκτων αναγκών  σε ιδιώτες με αυτεπιστασία από την Δήμο Στυλίδας και  καθορισμός  ωριαίας  αποζημίωσης  αυτών, που  θα  ισχύει   από 01-01-2018 έως  31-12-2018.

Θέμα 4ο: Απευθείας ανάθεση εκτέλεσης των εργασιών συντήρησης του έργου με τίτλο "Συντήρηση κτιριακής εγκατάστασης 2ου δημοτικού σχολείου Στυλίδας".

Θέμα 5ο: Απευθείας ανάθεση εκτέλεσης των εργασιών συντήρησης του έργου με τίτλο "Συντήρηση Δημοτικών Κτιριακών Εγκαταστάσεων και Κοινοχρήστων Χώρων ΔΕ Εχιναίων".

Θέμα 6ο: Ορισμός πληρεξουσίου δικηγόρου για διασφάλιση των συμφερόντων του Δήμου μας σχετικά με την παράλειψη αναφοράς τουριστικών προορισμών και εν γένει προορισμών της Ανατολικής Φθιώτιδας στην μελέτη του Ινστιτούτου ΣΕΤΕ «Η χωρική οργάνωση και ανάπτυξη του τουρισμού μέσα από την ανάλυση και αξιολόγηση  των υπό διαδικασία θεσμοθέτησης νέων περιφερειακών χωροταξικών πλαισίων

Θέμα 7ο: Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου σχετικά με υπόθεση Δήμου Στυλίδας και Σακελλαρίου Αθηνάς Ειρήνης κλπ.(συν3).

Θέμα 8ο: Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου σχετικά με υπόθεση Δήμου Στυλίδας και Φραγκάκη Αθηνάς-Αθανασίας Τσιάμη ΟΕ.

Θέμα 9ο: Ορισμός πληρεξούσιου Δικηγόρου σχετικά με αίτηση δημότη για έγκριση ή μη παράτασης μίσθωσης περιπτέρου.

ΣυνημμένοΜέγεθος
PDF icon omadiki_prosklisi_29_2017.pdf45.78 KB
randomness